Can't get online with V running since update

Got a problem with Viscosity or need help? Ask here!

SallyOh

Posts: 12
Joined: Thu Oct 03, 2013 11:23 pm

Post by SallyOh » Thu Oct 03, 2013 11:26 pm
I had to quit having V start on startup. I can turn it on after startup and after I'm connected but not before. Is there a fix for this?

Eric

User avatar
Posts: 1023
Joined: Sun Jan 03, 2010 3:27 am

Post by Eric » Fri Oct 04, 2013 10:32 am
Hi SallyOh,

I'm afraid I'm not exactly sure of the difficulty you are facing. Are you trying to have Viscosity connect after you login and it's failing? Are you able to send us a copy of the OpenVPN log when it fails? Or does Viscosity not attempt to start at login at all?

Regards,

Eric
Eric Thorpe
Viscosity Developer

Web: http://www.sparklabs.com
Support: http://www.sparklabs.com/support
Twitter: http://twitter.com/sparklabs

SallyOh

Posts: 12
Joined: Thu Oct 03, 2013 11:23 pm

Post by SallyOh » Fri Oct 04, 2013 10:02 pm
Hi Eric,

For the past few days, since the update, my computer wouldn't connect to the internet. I can tell by Skype. Once I quit Viscosity, it would connect immediately. So I set V preferences to not run on start up.

Once I was online, I could start V and everything was fine.

Today, Skype wouldn't connect even with V not running. I restarted and still no. Out of curiosity, I started V and Skype connected immediately. Argh.

But now V won't connect my VPN. Now it says my username and password has been reset. I logged onto iPredator and connected just fine, still have 3 months on this subscription, so I know that is working.

Any ideas?

Thanks!
Sally

SallyOh

Posts: 12
Joined: Thu Oct 03, 2013 11:23 pm

Post by SallyOh » Fri Oct 04, 2013 10:04 pm
I just tried connecting to iPredator via V and it connected. What's up? Is there a bug? Thanks.

tridy

User avatar
Posts: 22
Joined: Sun Dec 23, 2012 3:56 am

Post by tridy » Sat Oct 05, 2013 6:07 am
SallyOh wrote:
I just tried connecting to iPredator via V and it connected. What's up? Is there a bug? Thanks.
I had some problems with IPRedator myself today. It was not accepting the password first, then disconnected and could not connect. Now it seems to work alright. I guess it was the problem on IPRedator side.

Eric

User avatar
Posts: 1023
Joined: Sun Jan 03, 2010 3:27 am

Post by Eric » Tue Oct 08, 2013 2:23 pm
Hi SallyOh,
SallyOh wrote:
I just tried connecting to iPredator via V and it connected. What's up? Is there a bug? Thanks.
Like any service provider, VPN Providers can have issues from time to time. We recommend you contact iPredator in the case of service disruptions as they are in a much better position to assist you with these problems, please see the following for more information - http://www.sparklabs.com/support/how_do ... _my_vpn_p/

Regards,

Eric
Eric Thorpe
Viscosity Developer

Web: http://www.sparklabs.com
Support: http://www.sparklabs.com/support
Twitter: http://twitter.com/sparklabs

SallyOh

Posts: 12
Joined: Thu Oct 03, 2013 11:23 pm

Post by SallyOh » Wed Oct 16, 2013 5:57 am
I have to disable Viscosity in order to get online. Then I can connect it. Today I cannot get online with V at all. I can login to iPredator but Viscosity won't connect. Actually, it connects then disconnects immediately, then keeps trying to reconnect. I have to disconnect to get online.

Any ideas?

quinto6

Posts: 1
Joined: Wed Oct 16, 2013 1:43 pm

Post by quinto6 » Wed Oct 16, 2013 1:57 pm
It could be IPredator itself. Since their servers are located in Sweden, someone from the US might not have the greatest connection/speed

I was trying out IPredator with Viscosity(been searching around for a decent VPN) for my torrent needs before my current VPN subscription ran out. I love Viscosity, especially the fact that it has a script capability to shutdown a program should your VPN get disconnected. I never really had problems as far as disconnections, but when I ran V with IPredator, I could torrent fine, but I could not access a webpage for the life of me.

I am using BTGuard (like I said, was trying out IPredator before my current subscription ran out) and find BTGuard suitable for me as it has a Canadian server which works well for my being in Ohio. I just created a new connection from file, found my current BTGuard Canadian .ovpn file, and setup the options/preferences for that file through viscosity to that similar to IPredator's file. Went to connect and logged in with my BTGuard Credentials and I don't have any problems as far as internet connection/browsing.

Eric

User avatar
Posts: 1023
Joined: Sun Jan 03, 2010 3:27 am

Post by Eric » Wed Oct 16, 2013 4:51 pm
Hi SallyOh,

Can you please post up a copy of your OpenVPN log from a failed connect/reconnect or disconnect and we can have a look at what is going on.

http://www.sparklabs.com/support/viewin ... envpn_log/

As above though, contacting iPredator is the best course of action for a quick resolution to your issue.

Regards,

Eric
Eric Thorpe
Viscosity Developer

Web: http://www.sparklabs.com
Support: http://www.sparklabs.com/support
Twitter: http://twitter.com/sparklabs

SallyOh

Posts: 12
Joined: Thu Oct 03, 2013 11:23 pm

Post by SallyOh » Thu Oct 17, 2013 1:03 am
I will find the logs and post. Re. iPredator, I will contact.
23 posts Page 1 of 3