Search found 8 matches

Search found 8 matches Page 1 of 1
by ElGrowZone
Tue Jul 12, 2011 7:03 pm
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: no connection after upgrading to 1.3.1 / 1.3.0
Replies: 23
Views: 17191

Hi James,

the "script-security 2" (without the quotes ;) ) did the trick. Now I'm back on my clients network.

I didn't change anything in my settings. Is this a new behavior from the openvpn software?

Thank you very much!

Volker
by ElGrowZone
Mon Jul 11, 2011 7:14 pm
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: no connection after upgrading to 1.3.1 / 1.3.0
Replies: 23
Views: 17191

Hi James, tun and tap seem to be loaded: 131 0 0x81af5000 0x6000 0x5000 com.viscosityvpn.Viscosity.tap (1.0) <7 5 4 1> 132 0 0x81bbc000 0x6000 0x5000 com.viscosityvpn.Viscosity.tun (1.0) <7 5 4 1> following is the console log of a connection try: 11.07.11 11:07:08 openvpn[29245] OpenVPN 2.2.0 x86_64...
by ElGrowZone
Thu Jul 07, 2011 6:39 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: no connection after upgrading to 1.3.1 / 1.3.0
Replies: 23
Views: 17191

Hi James, here you go: Jul 06 22:34:21: Viscosity 1.3.3 (1024) Jul 06 22:34:21: Checking reachability status of connection... Jul 06 22:34:23: Connection is reachable. Starting connection attempt. Jul 06 22:34:30: OpenVPN 2.2.0 x86_64-apple-darwin10.7.0 [SSL] [LZO2] [PKCS11] [eurephia] built on Jun ...
by ElGrowZone
Tue Jul 05, 2011 5:21 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: no connection after upgrading to 1.3.1 / 1.3.0
Replies: 23
Views: 17191

Hi, 1. No. 2. No. 3. No - (btw. openvpn isn't 64 Bit? Not that I really care, but ... ;) ) 4. No. Here is the log: (no, I'm NOT working for Microsoft, maybe admins are having fun or something ...) Jul 1 16:28:17 ovpn_srv openvpn[12561]: MULTI: multi_create_instance called Jul 1 16:28:17 ovpn_srv ope...
by ElGrowZone
Mon Jul 04, 2011 5:55 pm
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: no connection after upgrading to 1.3.1 / 1.3.0
Replies: 23
Views: 17191

I'm getting the same server log entries as printed above. Any ideas on this?
by ElGrowZone
Fri Jul 01, 2011 3:00 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: no connection after upgrading to 1.3.1 / 1.3.0
Replies: 23
Views: 17191

I have an (almost) exact same log as in the post above. According to the admin, a second session is started WHILE the first try isn't even fully connected!?!
by ElGrowZone
Thu Jun 30, 2011 10:34 pm
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: no connection after upgrading to 1.3.1 / 1.3.0
Replies: 23
Views: 17191

I'm having the same problem. According to my VPN administrator, my Mac tries to open a second connection, which is not allowed. Is this any help?

I'm using 1.3.3 and tried changing almost all settings mentioned in posts about connection settings ;)
Search found 8 matches Page 1 of 1