TLS Error - Stuck in "Connecting"

Got a problem with Viscosity or need help? Ask here!

davedmc

Posts: 1
Joined: Mon Jan 28, 2019 1:10 am

Post by davedmc » Mon Jan 28, 2019 1:31 am
Hello,
Two of my employees are able to connect with the same configuration that I have but I get this error. Any help would be great.

Jan 27 8:23:17 AM: State changed to Connecting
Jan 27 8:23:17 AM: Viscosity Windows 1.7.14 (1595)
Jan 27 8:23:17 AM: Running on Microsoft Windows 10 Pro
Jan 27 8:23:17 AM: Running on .NET Framework Version 4.7.03056.461808
Jan 27 8:23:17 AM: Bringing up interface...
Jan 27 8:23:18 AM: OpenVPN 2.4.6 Windows-MSVC [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [AEAD] built on Jan 21 2019
Jan 27 8:23:18 AM: library versions: OpenSSL 1.0.2q 20 Nov 2018, LZO 2.09
Jan 27 8:23:19 AM: Checking remote host "66.99.27.30" is reachable...
Jan 27 8:23:19 AM: Server reachable. Connecting to 66.99.27.30.
Jan 27 8:23:20 AM: TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]66.99.27.30:1194
Jan 27 8:23:20 AM: UDP link local (bound): [AF_INET][undef]:1194
Jan 27 8:23:20 AM: UDP link remote: [AF_INET]66.99.27.30:1194
Jan 27 8:24:20 AM: TLS Error: TLS key negotiation failed to occur within 60 seconds (check your network connectivity)
Jan 27 8:24:20 AM: TLS Error: TLS handshake failed
Jan 27 8:24:20 AM: SIGUSR1[soft,tls-error] received, process restarting
Jan 27 8:24:20 AM: State changed to Connecting

Eric

User avatar
Posts: 869
Joined: Sun Jan 03, 2010 3:27 am

Post by Eric » Tue Jan 29, 2019 6:54 pm
Hi davedmc,

This can mean one or more of a few things, please see the following for more information - https://sparklabs.com/support/kb/articl ... 0-seconds/

Regards,
Eric
Eric Thorpe
Viscosity Developer

Web: http://www.sparklabs.com
Support: http://www.sparklabs.com/support
Twitter: http://twitter.com/sparklabs
2 posts Page 1 of 1