SparkLabs Forum.

Community Help.


Connection stopped working

Hi,

I'm using Mac OS 10.5.6 running on a Macbook Pro. I downloaded and installed Viscosity, imported existing Tunnelblick settings and everything worked perfectly. Suddenly Viscosity could no longer complete the connection. Here is the repeating section of the log file:

Code: Select all

Sat Jan 10 16:04:21 2009: Re-using SSL/TLS context
Sat Jan 10 16:04:21 2009: LZO compression initialized
Sat Jan 10 16:04:21 2009: Attempting to establish TCP connection with 72.2.49.85:1196
Sat Jan 10 16:04:21 2009: TCP connection established with 72.2.49.85:1196
Sat Jan 10 16:04:21 2009: TCPv4_CLIENT link local: [undef]
Sat Jan 10 16:04:21 2009: TCPv4_CLIENT link remote: 72.2.49.85:1196
Sat Jan 10 16:04:28 2009: Connection reset
Sat Jan 10 16:04:28 2009: SIGUSR1[soft
Sat Jan 10 16:04:28 2009: IMPORTANT: OpenVPN's default port number is now 1194
Sat Jan 10 16:04:28 2009: WARNING: No server certificate verification method has been enabled.  See http://openvpn.net/howto.html#mitm for more info.


Any help would be greatly appreciated.

Robin
Hi Robin,

Would you be able to email a copy of the OpenVPN config file Viscosity is using to [email protected], or post it here (you may want to censor out any sensitive addresses etc first), so we can take a look?

You can find the config file at:
Your Home Directory->Library->Application Support->Viscosity->OpenVPN->#->config.conf

Cheers
James
2 posts Page 1 of 1

Copyright © 2016 SparkLabs Pty Ltd. All Rights Reserved. Privacy Policy